Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/salonv1q/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3283
FAQ - Salonview.nl
LOADING

FAQ

Veel gestelde vragen...

en de antwoorden

Hebben jullie ook een helpdesk?

Ja die hebben wij zeker! Wanneer u bij ons een pakket afneemt kunt u er zeker van zijn dat u – bij vragen of eventuele technische mankementen voordoen – er een team van vakkundige mensen klaar staat om uw vragen te beantwoorden of mogelijke problemen op te lossen.

Kan ik ook mijn bestaande website door jullie laten optimaliseren?

Ook wanneer u een bestaande website heeft kunnen wij deze voor u optimaliseren. Onze online marketing mensen zullen uw website analyseren en met een vrijblijvend  voorstel komen. Op basis van één van de pakketten wordt een nieuwe look-a-feel ontworpen en steken wij uw website direct in een nieuw jasje.

Kan ik ook per jaar betalen?

Dat kan! De prijs per maand is vriendelijk voor de branche, maar u ontvangt zelfs 3% korting op het factuurbedrag wanneer u direct voor een jaar betaalt.

Bij wie kan ik terecht voor het onderhouden van mijn website?

Voor het onderhoud van uw website kunt u terecht bij Tom. U kunt 24/7 per e-mail of chat contact met Tom en zijn team opnemen. U krijgt binnen 24 uur antwoord en er wordt een afspraak gepland.

Behoud ik mijn huidige domeinnaam als ik al een website heb?

U behoud uw huidige domeinnaam. Wij zorgen voor een re-direct met de door ons geclaimde nieuwe domeinnaam met hoog zoekvolume die is gekoppeld aan uw website. U behoud uw inmiddels opgebouwde zoekresultaat in Google en wij voegen nieuw zoekvolume toe. Uw communicatiemiddelen behouden dus gewoon het bekende www. adres.

Maak kennis!

Doe nu de quickscan 

... Anne neemt contact met u op voor een vrijblijvend advies. 
Naar de quickscan
close-link