Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/salonv1q/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3283
Anne online marketing experts met gevoel voor de schoonheidsbranche - Salonview.nl
LOADING

Anne online marketing experts met gevoel voor de schoonheidsbranche

Online marketing expert Anne en haar team staan voor u klaar!

Wij onderhouden uw website, zorgen voor uw social media, geven u input voor blogs, monitoren uw reviews en garanderen uitstekende vindbaarheid in zoekmachines!

Bekijk onze succes verhalen
Experts op het gebied van online marketing

en passie voor de schoonheidsbranche

SEO ( zoekmachine optimalisatie)
Online adverteren (SEA)
Social media marketing
Content marketing
SEO, strategie, advies en optimalisatie

Er zijn behoorlijk wat factoren die bepalen hoe Google uw website waardeert. Naast kennis van zaken is het tegenwoordig enorm belangrijk geworden om up to dat te blijven. Onze adviseurs ondersteunen u het optimaliseren van uw website.

Onpage optimalisatie

De eerste stap in het zoekmachine optimalisatieproces is On page optimalisatie. Iedere pagina van uw website wordt door ons onder de loep genomen en zo samengesteld dat met name Google weet waar uw webpaginover gaat.

Linkbuilding

Wij helpen u om actief  links naar uw website te verzamelen. Wij doen doet omdat Google het enorm waardeert wanneer er waardevolle links naar uw website verwijzen.

 

 

Strategisch advies

Wilt u starten met succesvol adverteren in Bing of Google? Of bent u niet tevreden met de resultaten uit uw huidige SEA campagne? Dan kunnen onze adviseurs u als geen ander adviseren. Samen met u bekijken de mensen van Salonview welke strategie het beste bij uw organisatie past.

Opzetten en optimalisatie campagne

Onze experts nemen graag ook uw online advertentie “zorgen” uithanden. Zo zijn onze mensen enorm bedreven bij het inrichten van SEA-campagnes inrichten. Heeft u als een campagne lopen? Dan kunnen wij deze  optimaliseren zodat uw organisatie haar specifieke doelstellingen behaalt.

Retargeting

Er zijn steeds meer mogelijkheden om bezoekers die uw website hebben verlaten opnieuw te benaderen. Wanneer u deze tools op de juiste wijze inzet kunt u enorme successen boeken. Ons team helpt en adviseert u graag bij.

Social media strategie en advies

Social media geeft u en uw salon de mogelijkheid om op laagdrempelige en voordelige manier te communiseren met uw klanten. Zeker wanneer u optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden, dan is social media een uiterst effectieve en krachtige tool.

Content ontwikkeling

Ons team is enorm bedreven in het ontwikkelen van content die aansluit bij de beleveniswereld. Onderzoekt toont aan dat deze high shareable content er voor zorgt dat uw eenvoudiger en beter in beeld blijft bij uw doelgroep. Wij ontwikkelen content kalenders en creatieve team zorgt voor de copywriting, vormgeving en/of beeldbewerking.

Webcare via social media ( beheer en onderhoud)

Ook voor uw webcare bent u bij Salonview aan het juiste adres. Zo bieden wij u de mogelijkheid dat wij voor u de vragen van uw online bezoekers te beantwoorden , verstrekken wij hen benodigde informatie en lossen wij klachten op. Het doel van de webcare is het verhogen van uw dienst / serviceverlening. Daarnaast koppelen wij interessante data terug aan de juiste mensen binnen uw organisatie.

Strategie en advies

Ook uw doelgroep wordt tegenwoordig overspoelt met reclame uitingen. Dit maakt het dan ook een uitdaging om niet alleen de aandacht van uw doelgroep te trekken maar ook het behouden. Een doordachte content marketing strategie is daarom bijna een must om succesvol online te zijn.

Copywriting en vormgeving

Onze copywriter schrijft makkelijk scanbare teksten die uw bezoekers boeit waardoor uw communicatie boodschap bij uw doelgroep kan landen. Ook zorgt onze vormgever voor een ‘look en feel’ die aansluit bij de belevingswereld van uw klanten.

Videomarketing

Video marketing maakt het makkelijk om uw klanten in beweging te krijgen. Zo zorgt een video voor een intense zintuigelijke prikkels.  Zodra u uw klanten in aanraking brengt met beelden en een aansprekende boodschap in combinatie met het juiste geluid kunt u een gevoel oproeren en ontstaat er een sfeer waardoor u uw klanten echt kunt raken.

Maak kennis!

Doe nu de quickscan 

... Anne neemt contact met u op voor een vrijblijvend advies. 
Naar de quickscan
close-link