Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/salonv1q/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3283
Uw technisch aanspreekpunt Tom staat voor u klaar! - Salonview.nl
LOADING

Uw technisch aanspreekpunt Tom staat voor u klaar!

Tom onze webdeveloper staat voor u klaar!

Tom is uw aanspreekpunt voor de technische vragen! Van het claimen van domeinnamen, de templates voor u inrichten, uw huisstijl implementeren, tot het eventueel linken met uw huidige domeinnaam. Ook voor online advies staat Tom graag voor u klaar!

Bekijk onze succes verhalen
Techniek en beveiliging als belangrijk onderdeel van...

...de online vindbaarheid en bereikbaarheid!

Beveiliging
Databeheer
Techniek
Web-en mailbeheer
Updating

Tegenwoordig wordt 95% van de websites in een open source CMS als Magento, WordPress, Drupal, TYPO3 of Joomla gebouwd. Voor deze websites is het zeer aan te raden dat het CMS met regelmaat wordt geupdate. Dit voorkomt dat de website ten prooi vallen aan hackers en daarnaast is updaten noodzakelijk om de website optimaal te kunnen laten functioneren.

SSL certificering

SSL staat voor Secure Sockets Layer. Dit  SSL certificaat zorgt voor een extra beveiliging van uw gegevens. Er wordt met dit certificaat namelijk een extra beveiligingslaag geplaatst tussen de server en een internet browser. Hiermee worden de gegevens extra goed beveiligd.

Backuping

Regelmatig een backup maken van uw website is geen overbodige luxe meer. Zeker in deze tijd waarin het hacken van websites aanzienlijk is toegenomen is het goed om de zekerheid te hebben dat u uw website binnen no time weer in de lucht heeft.

Database marketing

Door gebruik te maken van eigen of externe gegevensbestanden kunt u gerichter uw communicatie richten op uw doelgroep. Door uw (klant)gegevens optimaal te beheren kunt u dit uiterst effectief doen.

Campagne data analyse en optimalisatie

Gerichter en efficiënter adverteren en communiceren door het inzetten van specifieke campagnes doet u door uw data te verreiken.  Zo kunt u vaststellen welke interacties specifieke klanten met uw organisatie hebben gehad, via welke kanalen zij bij voorkeur communiceren en welke klanten voor u de meeste waarde vertegenwoordigen. Door het analyseren van uw data kunt u een gedegen campagne ontwikkelen.

Real time analytics bij heatmap

Heeft u intensieve campagnes of wilt u weten hoe uw klanten u online heeft weten te vinden of wilt u weten welke content hen het meest aanspreekt om door te klikken? Dan biedt realtime analytics en het inzetten van een heatmap u daartoe alle mogelijkheid.

Speed optimalisatie

De snelheid waarmee een website laadt en te navigeren is, is tegenwoordig enorm belangrijk geworden. Site speed is namelijk officieel een onderdeel geworden van het SEO algoritme. Daarnaast heeft een snelle en een goed te navigeren site positieve invloed op de gebruikerservaring. Wat zich vertaalt in meer online resultaat.

Web development (CSS / HTML / PHP)

Heeft unieke wensen of wilt u iets totaal onderscheidend? Dan kunt u ook kiezen voor  custom made design van uw website. Een geschoolde programmeur en webdesigner zullen dan geheel naar uw eigen wensen de website opbouwen.

Troubleshooting

Voor menig salon neemt de website een prominente plaats in. Het is het visitekaartje waar veel mensen de eerste indruk opdoen van de salon. Een slecht of niet goed functionerende website kan daardoor aanzienlijke gevolgen hebben. Een helpdesk die snel en adequaat handelt is daarom geen overbodige luxe om achter de hand te hebben.

Advies en troubleshouting

Een adequaat en snel handelende support bij uw website is zeker geen overbodige luxe. Wanneer uw website niet goed functioneert kan dit vervelende gevolgen hebben. Zo loopt u het risico op weglopende of afhakende klanten en mist u mogelijk nieuwe klanten.

SEO webdesign

Om uw klanten goed online te kunnen bedienen is een snel ladende en makkelijk te navigeren website een must. Door gebruik te maken van een SEO webdesign voldoet u hier aan. Daarnaast zal  Google uw website goed waarderen.

Hosting en webmail implementatie en beheer

Advies bij het afsluiten van het juiste hostingspakket voor uw website en uw e-mail voorkomt dat u te veel betaald of dat u een pakket afsluit dat ontoereikend is voor de hostingsbehoefte. Dit laatste heeft als gevolg een traag ladende website of een niet goed functionerende e-mail. Wanneer u niet of slecht bereikbaar bent dan kan ook dit uiteraard vervelende gevolgen hebben.

Maak kennis!

Doe nu de quickscan 

... Anne neemt contact met u op voor een vrijblijvend advies. 
Naar de quickscan
close-link