Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/salonv1q/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3283
Klaar voor een nieuw tijdperk 'online vindbaar' zijn'? - Salonview.nl
LOADING

Klaar voor een nieuw tijdperk ‘online vindbaar’ zijn’?

Klaar voor een nieuw tijdperk ‘online vindbaar’ zijn’?

by salonview december 02, 2017

Als ondernemende schoonheidsspecialiste, al dan niet met personeel, wilt u maar een ding! Succesvol zijn met uw salon. U wilt uw klant op uw eigen gepassioneerde manier van dienst zijn, waarbij u elke keer dat de klant is geweest, een goed gevoel heeft over de behandeling, uw vriendelijkheid, uw advies en vakkennis en vooral het resultaat. Als de klant terug blijft komen, weet u dat u het goed doet.

Maar wat doet u als klanten wegblijven. De inkomsten dalen, u heeft gaten in de agenda en u kunt in het ergste geval niet rondkomen. Ligt het aan u? Ligt het aan de veranderende markt? Is een schoonheidsspecialiste bij u in de buurt komen zitten die met haar prijzen stunt? Er kunnen veel factoren zijn die de weg naar uw salon negatief beïnvloeden.

Met online marketing kunt u er in ieder geval voor zorgen dat u een deel van ‘de loop er in krijgen’ covert. Zeker als u het doordacht doet en vanuit een goed plan en onderbouwing werkt. Bij een goede strategie horen alle middelen die je kan aanbieden aan de doelgroep. Met een doordachte website, die lokaal online goed gevonden wordt, draaien specialisten aan de knoppen. Wat een heerlijk gevoel als u weet dat u daar zelf niets aan hoeft te doen. U kunt zich totaal concentreren op uw salon of instituut en de online-specialisten doen hun werk.
Een nieuw tijdperk voor de schoonheidsspecialiste breekt aan!

Social Shares

Subscribe for FREE Marketing Pro Newsletter!

Subscribers get the best curated content for you

1 Comments

  • Hoi, dit is een reactie.
    Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
    Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Maak kennis!

Doe nu de quickscan 

... Anne neemt contact met u op voor een vrijblijvend advies. 
Naar de quickscan
close-link